Forum gildii LotR z dragonmt2
Imię: Rysiu
Nazwisko: Paterczyk
E-mail: ryszard.paterczyk@spoko.pl
Nr tel: 502261193 (to w razie wyjątku jeśli bedzie coś pilnego a będę offline)
No to tak ogólnie to w szeregu moich zainteresowań znajduje się piłka nożna, dziewczyny no i oczywiście METIN Tworzę tą gildie dla aktywnych i doświadczonych graczy. W tej chwili liderem gildii jest mój sura WP obecnie 109lv(ShooM), ale także gram mentalem(Gandziialf). Moim celem jest to, żeby w gildii panowała miła atmosfera i żeby nie było w niej żadnego hamstwa.
To ja już skorzystam z szablonu pana wyżej ;P
Imię: Tomek
Nazwisko: Bańczyk, zapraszam na FB ;D
Kontakt: GG - 9672266, Skype - malalamaspijuzsama, no i oczywiście FB. Telefonu nie podaję, niepotrzebny
O mnie... Cóż, mieszkam w Poznaniu jak cała reszta członu tej gildii, ale ani WLD ani CSM (lol ;d) a spokojne Winogrady - gwoli ścisłości 100 metrów od parku Cytadela. Co jeszcze warto wspomnieć? Jestem jebniętym dzieckiem z katolickiej szkoły. W Metina gram od... 4 lat z przerwami. Na PLu doszedłem dość daleko, tak samo jak na różnych innych privach. W razie jakichkolwiek pytań - walcie śmiało... Pytania oczywiście
IMIE: Maksym Jaworski
Kontakt: Na Fb Maksym Jaworski jagby ktos nie przeczytal mojego imienia GG niemam A poczta poco wam xD
Cos o mnie:
Gram w metka Od Dłuszego czasu Na Plu nie zaszedlem za daleko bo niechce mi sie wbijac levela przez 1 godzinke. Na privkach jestem rozgarniety i nie lemie jak Noobki zawsze chetnie wezme Pvp czy pomoge kogos w exp Bo gra to tylko gra wiec... LUBIE CYCKI xD
PCTK- Poka Cyce Ty Kurwo
Ostatnio edytowany przez maksioo99 (2011-11-15 17:28:00)